Producten

Schoenonderhoud

Bij Ambachtelijk schoenmakerij Muis vindt je alles om je schoenen te onderhouden zodat je lang van je favoriete schoenen kunt genieten. Wij hebben een groot assortiment in onder andere schoenpoets, 400 verschillende veters en onderhoud voor suede.

FootActive inlegzolen

De inlegzolen van het merk FootActive zijn erop gericht om je natuurlijke looppatroon te herstellen. De voeten komen in de juiste stand te staan door een juiste ondersteuning van de voetboog. Dit heeft een positief resultaat op de gehele bewegingsketen van het lichaam.

Naamborden

Wil je graag een mooie naambordje voor bij de voordeur? Wij hebben een groot assortiment naamborden in verschillende stijlen van emaille tot RVS die voor u op maat worden gemaakt. Je kunt onze naamborden ook bekijken op www.mijnnaambord.nl. De bestelde bordjes zijn dan bij ons op te halen.

Cartridges

Via vulpunt is het mogelijk om cartridge voor bijvoorbeeld je printer te laten vullen. Wij nemen ze in en een aantal dagen later kun je ze gevuld weer bij ons op te komen halen. Tevens hebben wij een kleine selectie cartridges op voorraad.