Schoenmakerij

Ambachtelijke schoenmakerij Muis

Wilt u er zeker van zijn dat uw schoenen optimaal gerepareerd worden, kom dan naar Ambachtelijke schoenmakerij Muis. Wij repareren alle soorten en merken schoenen en laarzen en zorgen dat u er weer lange tijd plezier van heeft. Wij doen reparaties van hakken en zolen, ritsen en stiksels, loslatende delen en alle soorten beschadigingen. Heeft u nieuwe schoenen gekocht en zitten ze te strak? Geen probleem, Ambachtelijke schoenmakerij Muis zorgt ervoor dat ze weer goed passen.

Schoenreparatie met de beste materialen

U kunt ervan op aan dat wij bij Ambachtelijke schoenmakerij Muis uitsluitend de beste en originele reparatiematerialen gebruiken. Uw schoenen verdienen het om met eersteklas materialen gerepareerd te worden. Als meester schoenmaker beschikt Ambachtelijke schoenmakerij Muis over alle vakdiploma's en hij is tevens lid van het Schoenmakersgilde. Daardoor kan hij beschikken over de originele reparatiematerialen om uw kwaliteitsschoenen van van Bommel en van Lier weer tip-top in orde te brengen.

Gilde schoenmaker

Ambachtelijk schoenmaker Muis is aangesloten bij de stichting Schoenmakersgilde. Deze stichting keurt ons ieder jaar op de kwaliteit van onze reparaties. Zo mogen wij dan ook gebruik maken van de originele materialen zoals van van Bommel en van Lier.