Sleutelservice

Sleutels laten maken in Leidsche Rijn

Voor het deskundig laten bijmaken van al uw sleutels in Leidsche Rijn en omgeving, kunt u terecht bij Ambachtelijke schoenmakerij Muis. Wij maken snel en precies alle soorten sleutels na, zoals huissleutels en fietssleutels.

Wij hebben grote ervaring en beschikken over de modernste computergestuurde sleutelmachines om alle sleutels haarfijn tot op de millimeter nauwkeurig na te maken. Met meer dan 400 sleutels op voorraad kunnen wij u vrijwel altijd direct helpen en heeft u binnen de kortste tijd een nieuwe sleutel.

Huissleutels en fietssleutels bijmaken

Laat uw huissleutels bijmaken door de vakman. Ambachtelijke schoenmakerij Muis kan praktisch alle merken huissleutels, cilindersloten enz. voor u bijmaken. Wij zijn ook geautoriseerd voor het bijmaken van certificaatsleutels van de merken Cisa, Lips, Anker, Nemef enz. Neem het originele certificaat mee naar onze winkel en wij bestellen voor u een nieuwe sleutel met certificaat.

Ook voor fietssleutels kunt u bij Ambachtelijke schoenmakerij Muis terecht. Wij maken zonder problemen sleutels bij van de bekende merken Axa, Trelock, Batavus en Abus. Om het even of het gaat om sleutels voor ringsloten, kettingsloten of beugelsloten, wij maken ze voor u bij. Is uw fietssleutel gebroken, neem dan beide delen mee, dan proberen wij er weer een prima sleutel van te maken.