Winkel

Schoenonderhoud

Bij Ambachtelijk schoenmakerij Muis vindt je alles om je schoenen te onderhouden, zodat je lang van je favoriete schoenen kunt genieten. Wij hebben een groot assortiment in onder andere schoenpoets, 400 verschillende veters en onderhoud voor suede.


FootActive inlegzolen

De inlegzolen van het merk FootActive zijn erop gericht om je natuurlijke looppatroon te herstellen. De voeten komen in de juiste stand te staan door een juiste ondersteuning van de voetboog. Dit heeft een positief resultaat op de gehele bewegingsketen van het lichaam.


Naamborden

Wil je graag een mooi naambordje voor bij de voordeur? Wij hebben een groot assortiment naamborden in verschillende stijlen van emaille tot RVS die voor u op maat worden gemaakt. Je kunt onze naamborden ook bekijken op www.naambord.nl. De bestelde bordjes zijn dan bij ons op te halen.

Stel je eigen naambord samen


Pakket service

DHL Servicepunt
Via het DHL servicepunt kun je online bestelde DHL pakketjes ophalen en terugsturen. Je hoeft dus niet meer te wachten op de pakketbezorger, maar het DHL pakket ophalen of terugsturen op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

*Terugsturen onder voorwaarden van DHL